Bereikbaarheid

Gemakkelijk en snel naar de Händelstraat

Händelstraat is jóuw buurtcentrum om te winkelen of quality time door te brengen met je gezin. De Händelstraat ligt in de buurt Oog in Al in Utrecht West, één van de mooiste wijken van Utrecht. De Händelstraat is met de auto, fiets en openbaar vervoer bereikbaar. Rondom het centrum bevinden zich verschillende parkeergelegenheden, waaronder de parkeergarage van de Albert Heijn. De winkels bevinden zich op loopafstand van elkaar.

Ik kom met de auto

De Händelstraat is uitstekend bereikbaar met de auto. Je kunt je auto parkeren op de parkeerplekken in de omgeving van de Händelstraat. Ook kun je gebruik maken van de parkeergarage van de Albert Heijn.

Plan je reis

Ik kom met de fiets

Wat een gezonde en duurzame keuze! Dat vinden we echt tof van je. Je kunt je fiets kwijt in de daarvoor bestemde rekken op verschillende plekken langs de Händelstraat.

Plan je reis

Ik kom met het OV

De Händelstraat is goed te bereiken met de bus. Bushalte Beethovenlaan Utrecht is op 200 meter van de Händelstraat. Kijk op www.9292.nl voor de beste busverbindingen vanaf jouw adres naar de Händelstraat.

Plan je reis

Winkelen & Ontmoeten doe je in Oog in Al

Zien wij je binnenkort in de Händelstraat? Onze winkeliers staan voor je klaar!