Taart. Utrecht

Taart. Utrecht

De lekkerste en beste taarten in Utrecht en omgeving

Bij Taart. aan de Händelstraat in Oog in Al vind je heerlijke homemade taarten, (éénpersoons) gebak en koekjes. Mooie taarten met weinig poespas. Pure smaken, zo min mogelijk toevoegingen en vers uit de oven. Gebakken in de eigen bakkerij.

Taart. is een bakkerij en winkel in één. Vanuit de winkel kijk je zo de bakkerij in. De bakkerij is hét theater van eigenaren Diana Simon en Rudolf Schierbeek. Het is voor iedereen zichtbaar dat hier met passie en plezier wordt gebakken. Het is de plek waar het vaste assortiment gebakken wordt en nieuwe smaakcombinaties worden gecreëerd, waar wordt mee gegaan met de seizoenen en van waar jij als klant telkens weer wordt verrast.

Verrassen doe je met taart!

Je bent welkom in de winkel om taart te kopen, om mee naar huis te nemen, om taarten te bestellen of ter plekke in de winkel te genieten van een stukje taart. Of het nu gaat om een klein feestje thuis, een (grote) bruiloft of een (zakelijk) evenement, Taart. bakt het graag voor je. Taart. is er voor particulieren, bedrijven en de horeca.

Adres en contactgegevens

Handelstraat 79A
3533 GJ Utrecht
+31 302 764 410
info@taart-utrecht.nl
www.taart-utrecht.nl

Taart. Utrecht openingstijden

maandag9:00 - 14:00
dinsdag9:00 - 17:00
woensdag9:00 - 17:00
donderdag9:00 - 17:00
vrijdag9:00 - 17:00
zaterdag9:00 - 16:00
zondagGesloten

Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen